Stimați colegi, Dragi prieteni,

Anul acesta, Asociația de Studiu Interdisciplinar în Domeniul Medicinei de Urgență are plăcerea de a vă invita la PedCase 2024 – Cazuri clinice pediatrice – un webinar care va avea loc în 25 Aprilie 2024, exclusiv online si care dorește să aducă în atenția dumneavoastră o serie de situații și experiențe din practica specialiștiilor Spitalului de Copii din Cluj-Napoca – partener oficial al acestei manifestări.

Așa cum v-am obișnuit, dorim să promovăm – prin exemplul colegilor noștri – o atitudine orientată spre acțiune și un set de practici care urmăresc să prevină, să pregătească și să ofere un răspuns la situațiile de urgență. Experința fiecăruia dintre noi este relevantă și contribuie la dezvoltarea medicinei moderne și la îmbunătățirea stării pacienților noștri.

Mai mult, deoarece dorim să încurajăm participarea activă și accesul la informație, PedCase va fi un webinar gratuit, oferind astfel șanse egale de participare tuturor celor interesați să fie prezenți.

Vă așteptăm așadar în număr cât mai mare, să ne fiți alături – virtual – să discutăm mai multe despre situațiile de urgență pediatrice și să învățăm împreună din experiența colegiilor de la Spitaltul de Copii din Cluj-Napoca!

Cu considerație,
Echipa ASIDU