Dragi colegi,

Vă invităm să participați la SIMPOZIONUL DE MEDICINĂ DE URGENȚĂ ȘI TERAPIE INTENSIVĂ PEDIATRICĂ, care se va desfășura la Cluj-Napoca, Grand Hotel Napoca, în perioada 27 – 29 noiembrie 2023.

A patra ediție a simpozionului se adresează atât medicilor cât și asistenților medicali, cuprinzând prelegeri și ateliere demonstrative cu caracter practic.

Tema simpozionului este: Urgențe respiratorii la copil.

Evaluarea și tratamentul în urgență a copilului cu semne și simptome respiratorii, rolul imagisticii în evaluare, colaborare multidisciplinară și prioritizarea urgențelor, informare și tehnici de comunicare, incidente și erori în managementul urgențelor respiratorii la copil, sunt doar câteva din problemele care vor fi abordate pe parcursul evenimentului.

La simpozion se vor organiza și mese rotunde cu participare multidisciplinară unde discuțiile vor fi axate pe rolul și beneficiile unui sistem integrat de management al urgențelor pediatrice. Vă așteptăm să ne onorați cu prezența și să ne împărtășiți ideile dumneavoastră pe această temă.

Lectorii invitați sunt din România, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Elveția, Spania, Slovenia și Ungaria.

Dorim ca această manifestare științifica să fie pentru toți,  şi pentru fiecare în parte, un prilej de a comunica propria experiență, de a discuta, de a învăța împreună, și sperăm să fie o dezbatere științifică de înaltă ținută, într-o atmosferă plăcută, interactivă și colegială.

Informațiile privind programul manifestării și modalitatea de înscriere se regăsesc pe www.asidu.ro

Vă așteptăm cu drag,
Comitetul de organizare

Contact: