Stimati colegi,

Vă invităm la SIMPOZIONUL DE MEDICINĂ DE URGENȚĂ ȘI TERAPIE INTENSIVĂ PEDIATRICĂ, care dorim să se desfășoare la Grand Hotel Napoca, in perioada 12 – 13 noiembrie 2021.

Sperăm ca evenimentul să se desfășoare hibrid. Participanții care doresc să fie prezenți fizic, în limita regulamentului impus de Ministerul Sănătății, să fie prezenți în Cluj-Napoca, iar ceilalți au posibilitatea de a urmări evenimentul live, pe o platformă digitală.

Tema acestei ediții a Simpozionului este: Trauma pediatrică, şi se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății implicați în îngrijirea unui copil, sugar sau nou-născut, în spital sau în afara spitalului.

Asociația de Studiu Interdisciplinar în Domeniul Medicinei de Urgență – ASIDU, în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Hațieganu” și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj Napoca, și-au propus ca această manifestare științifică să reprezinte o continuare a evenimentelor ce au avut loc în 2017, respectiv 2019.

Programul științific va cuprinde studii de caz, mese rotunde, sesiuni și cursuri practice oferind o excelentă oportunitate pentru participanți să învețe, să fie instruiți și să găsească răspunsuri concrete pentru diferite situații întâlnite în practica de zi cu zi.

Evenimentul va fi creditat de către Colegiul Medicilor din România și Ordinul Asistenților.

Pentru a ne asigura că respectăm măsurile în vigoare, se vor pune la dispoziție 150 de locuri cu prezență fizică, preponderent vaccinați. Ne pare rău că nu putem organiza acest eveniment pentru toți cei doritori să participe și îi așteptăm cu drag pe cei care nu vor veni fizic să ni se alăture online, unde nu există limitare de locuri.

Așteptăm să vă revedem !

Colectivul de organizare