Stimati colegi,

Vă invităm să participați la SIMPOZIONUL DE MEDICINĂ DE URGENȚĂ ȘI TERAPIE INTENSIVĂ PEDIATRICĂ, care se va desfășura la Cluj Napoca, Grand Hotel Napoca, în perioada 15 – 16 noiembrie 2019.

Dorim ca această manifestare științifică să reprezinte o continuare a  evenimentului ce a avut loc în 10-11 noiembrie 2017. Simpozionul organizat sub egida Universității de Medicină şi Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj Napoca, Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj Napoca și Asociației de Studiu Interdisciplinar in Domeniul Medicinei de Urgență – ASIDU a fost premieră pentru România și s-a adresat atât medicilor cât și asistenților medicali.Tema simpozionului este: URGENȚE CARDIACE ȘI VASCULARE LA COPIL

Subiectele sunt prezentate de lectori-invitați care își desfășoară activitatea în cele mai mari spitale de copii din țară (Cluj, București, Timișoara, Mureș, Iași).

Evaluarea și tratamentul copilului cu boală cardiacă gravă, ecocardiografia de urgență “point of care”, particularițățile electrocardiogramei la copil și monitorizarea hemodinamică invazivă și non-invazivă, sunt doar câteva din problemele ce vor fi abordate pe parcursul evenimentului.

Vă așteptăm cu drag.

Colectivul de organizare